Logo grootvlaardingen.nl


Dier van de Week: Stevige schoot gezocht!

Rebbel, een flinke jongen van bijna 9 kilo zoekt een fijn plekje om van zijn pensioen te genieten. Hij is namelijk 13 jaar oud dus hij hoort lekker bij iemand thuis op de bank te liggen. Rebbel is een binnenkat en is een middenslag hond gewend. Kinderen vindt hij maar enge wezens en andere katten is hij niet gewend. Wanneer je kennis met hem komt maken, dan kan het zomaar zijn dat hij tegen je blaast. Hier moet een nieuwe eigenaar doorheen prikken en denken, 'ach dat komt thuis wel goed. Ik gun hem die tijd'. Zonder dat gaat het niet werken.

Rebbel kan vrij eenkennig zijn en als hij je eenmaal goed kent wil hij graag kroelen. Maar maakt ook zeker tijd voor zichzelf, en dan begeeft hij zich in droomland, of doet gewoon zijn eigen ding. Hij heeft wat tijd nodig om te wennen zoekt hij een geduldige, ervaren eigenaar. Rebbel vindt het maar wat spannend in de opvang. Heb jij die stevige schoot?

Voor meer informatie, telefoon 010-4345335 of neem een kijkje op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-nieuwe-waterweg tot ziens.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox