Logo grootvlaardingen.nl


Dier van de Week: Noa zoekt rust!

Vlaardingen - Noa is een hele lieve rustige 9-jarige poes. Afgestaan na het overlijden van haar eigenaar. Jammer genoeg is het niet haar eerste verblijf, ze is 1½ jaar geleden geplaatst en nu weer terug. Een geweldige poes, rustig, sociaal, een schootkat en aanhankelijk. Noa is bang voor honden, maar kan goed met andere katten overweg, mits ze maar rustig zijn zoals ze zelf is. Wat kinderen betreft, liefst wat oudere kinderen van boven de 12 jaar.

Noa gaat graag naar buiten om lekker een ommetje te maken en een frisse neus te halen. Ze is in goede gezondheid en zindelijk. Dat gezegd te hebben Noa is nu 9 jaar, dus een dame van middelbare leeftijd. Het voer moet worden aangepast aan de leeftijd, en het is aanbevolen elk jaar een medische check-up te laten doen. Dat voorkomt dat er plotseling ziektes komen opduiken, als je er vroeg bij bent kan Noa nog heel veel jaartjes mee.

Noa zoekt een eigenaar met een warme schoot en waar ze voor de rest van haar leven mag blijven. Wie heeft er een plekje vrij op schoot? Voor meer informatie, telefoon 010-4345335 of neem een kijkje op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-nieuwe-waterweg tot ziens.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox