Logo grootvlaardingen.nl


Dier van de Week: Kita zoekt nieuwe vriendenkring

Kita, een actieve 4-jarige kruising Cane Corso/Rottweiler is op zoek naar een fijn nieuw thuis. Ze is dol op buitenspelen en wil graag lange wandelingen maken. Kita is een echt koekiemonster. Ze is dol op lekkers en laat zich daarmee vrij makkelijk omkopen. Dat is handig, want ze is in eerste instantie vrij terughoudend richting vreemden. Ze heeft de terughoudendheid wat meer bij mannen dan bij vrouwen.

Kita is niet gewend alleen thuis te blijven, hooguit een uur of 2, dat moet rustig opgebouwd worden. En ze is waaks. Hoewel ze met een kat heeft samengewoond reageert ze erg fel op katten in de opvang en ze is niet zomaar met een vreemde kat te vertrouwen. Met de meeste andere honden wil ze spelen, zolang ze niet te opdringerig zijn.

Een huishouden met veel aanloop en drukte past niet bij haar, een stabiele rustige situatie is voor haar het fijnst. Ze gaat graag wonen bij iemand die haar alle tijd en aandacht kunnen geven die ze verdient. Denk je dat Kita de ware is? Neem dan contact op.

Voor meer informatie, telefoon 010-4345335 of neem een kijkje op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-nieuwe-waterweg tot ziens.

Reageer als eerste
Meer berichten