<p>Leren tennissen of je conditie op peil houden dat kan bij Holy via de zomer challenge met een aantrekkelijk abonnement voor de maanden juni, juli en augustus.</p>

Leren tennissen of je conditie op peil houden dat kan bij Holy via de zomer challenge met een aantrekkelijk abonnement voor de maanden juni, juli en augustus.

( Foto: Peter Spek )

Heel de zomer lang lekker een balletje slaan bij Holy

Een oproep vorig jaar in deze krant van Hans Zevenbergen, voorzitter van de de tennisvereniging Holy, om eens kennis te komen maken met de tennissport, leverde niet minder dan 125 reacties op en dat was boven verwachting bij de club aan de Willem de Zwijgerlaan.

Door Peter Spek

VLAARDINGEN - “Vooral voetballers en hockeyers en andere teamsporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport, hebben met plezier een zomer lang onbeperkt getennist bij ons. 

“Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen waren van harte welkom om mee te doen. Zij konden zo fit blijven op een leuke manier. 

‘Nu ook veel sporten stilliggen in verband met de coronamaatregelen, is tennis een uitstekend alternatief, want tennis is bijna het hele jaar gewoon doorgegaan en een veilige sport”, zegt Hans Zevenbergen. 

Dit jaar heeft Holy opnieuw een aanbod om kennis te maken met tennis met een zomer challenge. Voor zestig euro kan er in de maanden juni, juli en augustus op de banen onbeperkt getennist worden. 

De aftrap is op zondagmorgen 30 mei met een kick off dag. “Een leuke, sportieve dag waar je onder begeleiding van onze professionele trainers de basis kan leren en daarna al lekker een potje kan tennissen.” Meer informatie: www.tvholy.nl/zomer_challenge.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden