<p>Charie en Lola zoeken goede plek voor oude dag.</p>

Charie en Lola zoeken goede plek voor oude dag.

(Foto: pr)

In de spotlight: Charlie en Lola zoeken baasje

Charlie en Lola zijn twee mooie cyperse binnenkatten van 14 jaar oud. Zij leefden een heerlijk rustig leventje bij hun baasje, tot hij onlangs helaas kwam te overlijden. “Via familie zijn ze bij ons terecht gekomen en wij zoeken nu een fijn huisje voor deze broer en zus”, meldt Dierenopvangcentrum Vlaardingen.

Vlaardingen - “Hun baasje was erg op zichzelf en kreeg niet veel visite en dus zijn ze erg terughoudend naar mensen die ze niet kennen. Hier in de opvang vinden ze het ook enorm spannend en dat is natuurlijk heel erg logisch. We zijn op zoek naar iemand die dit duo samen wil adopteren en er alle begrip voor heeft dat ze zich vermoedelijk de eerste weken zullen verstoppen. 

“Iemand die geen verwachtingen heeft en niet per se schootkatten zoekt. We denken dat Lola wat eerder op haar gemak is. Ze zijn niet gewend om naar buiten te gaan, maar willen wel graag op een katveilig balkon als het mooi weer. Heb jij een rustig huishouden en gun je deze senioren een heerlijk pensioen? Laat het ons dan weten via info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden