Foto: Roy Beusker Fotografie

Simone uit Vlaardingen wint 50.000 euro én elektrische fietsen bij tv-show Miljoenenjacht

Simone uit Vlaardingen is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat afgelopen weekend te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Simone met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. 

Vlaardingen - Zij belde bij koffernummer 7 waarmee zij zich van 50.000 euro verzekerde. Eerder in het spel wist zij al twee elektrische fietsen te bemachtigen. Simone was samen met vier wijkgenoten uit postcodegebied 3137 in de studio.

Als blijkt dat Simone belt bij de koffer met daarin 100.000 euro, en dus 50.000 euro wint, is ze blij verrast: “Ik weet echt niet wat ik moet zeggen!”

Gouden bel

Een inwoner uit Enschede speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 550.000 euro.

De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. 

Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Weet de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ te bellen voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden