<p>John Berghaan en zijn Anita zijn niet alleen dolblij met de Zoover Award voor hun hotel Het Ros van Twente, maar zeer vereerd met de hoge waardering die zij kregen van de jury.</p>

John Berghaan en zijn Anita zijn niet alleen dolblij met de Zoover Award voor hun hotel Het Ros van Twente, maar zeer vereerd met de hoge waardering die zij kregen van de jury.

(Foto: pr)

John Berghaan verwezenlijkt zijn droom met hoge cijfers

Vlaardinger John Berghaan verwezenlijkte met Het Ros van Twente zijn droom. Hij kocht, samen met zijn vrouw Anita Stappenbeld, een paar jaar geleden dit hotel en ondanks de coronacrisis weet hij een hoog niveau te halen als het gaat om kwaliteit en gastvrijheid. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

Door Peter Spek

VLAARDINGEN - Onlangs werden de Zoover Awards uitgereikt en tot groot genoegen mocht Het Ros van Twente dit jaar wederom een Golden Zoover Award ontvangen. "Het is voor de vierde keer op rij dat wij deze prijs mochten ontvangen. Dit jaar kregen wij zelfs een waardering van 9.6", laat John Berghaan vanuit Twente met trots weten. De Zoover Award is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de best gewaardeerde accommodaties. John Berghaan was in diverse functies werkzaam bij de gemeente Vlaardingen en verzorgde als bestuurslid van stichting Moravska Trebova, de zusterstad van Vlaardingen, diverse maaltijden in café de Waal voor de gasten uit Tsjechië. Ook liet hij in Moravska Trebova de inwoners kennismaken met echte Vlaardingse gerechten en dranken. Hij heeft 29 hotelkamers en suites, een ambachtelijk restaurant, bibliotheek, verschillende vergaderruimtes, midgetgolfbaan en een grote tuin van 4 hectare.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden