In de spotlight: lieve kater Manfred


Kater Manfred.
Kater Manfred. (Foto: )

In de spotlight: lieve kater Manfred

Wat een lieve kater, nieuwkomer Manfred! Manfred was prima tevreden met zijn leventje totdat er kleine mensenkinderen geboren werden en de rust in huis verdwenen was. Vanaf dat moment liet hij duidelijk merken het er niet mee eens te zijn door te gaan sproeien en dan met name in de buurt van de kleintjes.

Vlaardingen - Door de stress die hij had, heeft hij ook meerdere malen een blaasontsteking gehad. De baasjes hebben van alles geprobeerd, maar na de komst van de 2e kleine werd de situatie in huis echt onhoudbaar. Met pijn in hun hart, hebben zij besloten dat het voor Manfred beter zou zijn om een ander huisje voor hem te zoeken. Dus dat gaan we nu doen.

Rust
We zoeken voor deze oudere heer van 12,5 jaar oud dus een rustig huis zonder kinderwens, kleine kinderen (of kleinkinderen) en geduldige ervaren baasjes die stress signalen tijdig kunnen herkennen. Hij zal in het begin even tijd nodig hebben om aan zijn nieuwe omgeving en personeel te wennen, maar zal daarna zijn lieve aanhankelijke kant laten zien. Hij komt dan regelmatig een aai halen en zal lekker naast je op de bank komen liggen.

Manfred heeft geen tanden meer, die zijn een aantal jaar geleden verwijderd vanwege aanhoudende ontstekingen in zijn bekkie. Daar is hij nu van verlost en kan gewoon alles eten. Hij woonde samen met een andere rustige kat, maar zou het ook prima vinden om het rijk voor zichzelf te hebben. Een afgezette tuin of een afgezet balkon zal hij ook zeker waarderen. Denk je dat je aan de wensen van Manfred kunt voldoen, reageer dan snel.


KENNISMAKEN EN ADOPTIE:
We verzoeken om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail te sturen over de gezinssamenstelling, woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet), werksituatie (tijdens en na corona), eventuele andere huisdieren en de ervaring met katten. Op die manier krijgen we een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet ook de contactgegevens incl telefoonnummer niet te vermelden. Mailen kan naar: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak. Bij meerdere gegadigden maken we een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. De adoptietarieven zijn te vinden via https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden