Crowdfunding voor Leonie Rietdijk Hair & Beauty Salon


Leonie Rietdijk, kapster met model
Leonie Rietdijk, kapster met model (Foto: Leonie Rietdijk)

Crowdfunding voor Leonie Rietdijk Hair & Beauty Salon

VLAARDINGEN - Leonie Rietdijk Hair & Beauty Salon is één van de weinige overgebleven trekpleisters van Vlaardingen, maar dreigt in zwaar weer te komen door de coronacrisis. Hoewel de kapsalons mogelijk op 2 maart weer open gaan, is alle hulp nog steeds welkom om het hoofd boven water te houden. Daarom zijn twee vriendinnen van eigenares Leonie Rietdijk een crowdfunding gestart. Zij roepen iedereen die Leonie en haar team een warm hart toedraagt en iets kan missen op om te doneren.

Geen tegemoetkoming 

De twee vriendinnen, Tamara en Anchelle, schrijven op het crowdfundingplatform: 

‘Iedereen kent onze vriendin als een Powervrouw. Maar wij zien inmiddels achter die grote krullenbol met schaterlach een verdrietige vriendin die haar mooie droom/ toekomst in duigen ziet vallen. Want op de woorden van Minister Rutte (12 januari 2021): “Want als je als bedrijf van de ene op de andere dag wordt gesloten, moet je gewoon op steun kunnen rekenen. Dat was en is een kwestie van fatsoen en kwestie van solidariteit”, daar kan Leonie niet op rekenen. Met deze actie hopen wij bij Leonie weer snel die schaterlach op haar gezicht te krijgen.’

Doordat er wordt gekeken naar de cijfers van de vorige locatie, maakt het bedrijf geen aanspraak op tegemoetkomingen.

Van alleenstaande moeder naar succesvolle ondernemer op A-locatie

Leonie startte haar bedrijf in 2015, als alleenstaande moeder van twee jonge dochters. Ze begon met een kapsalon aan huis. Ze liet zien hoe gezond geverfd haar eruit kon zien en wat de nieuwste haartrends waren, waarmee zij regelmatig viral ging op social media. Haar expertise leverde de salon diverse nominaties en awards op.

Dit alles zorgde voor een enorme groei, waardoor Rietdijk eind 2019 een gloednieuwe salon kon openen aan de Cronjéstraat in Vlaardingen. Een salon van 150 m2, zes personeelsleden, twaalf stoelen en een groot klantenbestand. Inmiddels staat zij bekend als één van de grootste kleur- en krullenspecialisten van Nederland. De mensen weten de salon dan ook vanuit alle hoeken van het land te vinden en komen soms zelfs vanuit België naar Vlaardingen toe om door Leonie en haar team geholpen te worden.

Doneren

Tot nu toe is er ruim 4.000 euro opgehaald. Wie de Vlaardingse kapster en haar medewerkers een warm hart toe wil dragen, kan hier doneren: KLIK HIER

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden