Service-Center Vlaardingen wordt Autovakmeester


<p>Wim Maarleveld, de eigenaar van Autovakmeester in Vlaardingen, voorheen Service-Center.</p>

Wim Maarleveld, de eigenaar van Autovakmeester in Vlaardingen, voorheen Service-Center.

(Foto: )

Service-Center Vlaardingen wordt Autovakmeester

Sinds 15 januari is Service-Center Vlaardingen aangesloten bij Autovakmeester en worden zij onderdeel van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. De eigenaar en de uitstekende service blijven hetzelfde, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen voor de klanten.

Vlaardingen - Wim Maarleveld, de eigenaar van de garage, vertelt enthousiast waarom er voor de landelijke garageformule gekozen is: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit. Transparantie en persoonlijk contact staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.” Voor de klant zijn er alleen maar voordelen. “Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij niet alleen kwaliteit bieden voor een goed tarief, we geven ook 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties.” Niet voor niets wordt deze garageformule dan ook met een 8,4 beoordeeld door leden bij het onderzoek van BOVAG.

Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over Service-Center Vlaardingen: “Het zijn echte vakmensen die weten waar ze over spreken en wat ze doen. Een professionele ‘local hero’ die een echte toevoeging is aan ons landelijk netwerk. Klanten kunnen hier met alle automerken terecht in een moderne werkplaats met alle benodigde (meet)apparatuur voor onderhoudsbeurten, APK keuringen en autoschade.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden