‘Permanent Cosmetics’ voor Permanent Make-up


<p>Jacqueline van Gemeren is sinds 1990 actief als Cosmetic Tattoo Artist.</p>

Jacqueline van Gemeren is sinds 1990 actief als Cosmetic Tattoo Artist.

(Foto: )

‘Permanent Cosmetics’ voor Permanent Make-up

Als u geen of weinig wenkbrauwhaartjes meer heeft, of u bent niet tevreden met uw huidige vorm dan kan permanent make-up, oftewel micropigmentatie, voor u een uitkomst zijn.

Vlaardingen - Jacqueline van Gemeren is sinds 1990 actief als Cosmetic Tattoo Artist. Cosmetisch tatoeëren is volgens Jacqueline echt een vak apart en niet iets wat je er zomaar even “bijdoet”, verteld ze. “Ik doe dit 5 dagen per week gemiddeld 7 uur per dag. Terwijl dit in 90% wordt aangeboden door schoonheidsspecialistes. Zij doen dit naast hun totale pakket aan behandelingen, waardoor zei de vereiste ervaring missen.” Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en specialisaties, volgt Jacqueline jaarlijks de speciale Mastertrainingen. Ook traint zij andere PMU specialistes door het verstrekken, van mastertrainingen, zodat ook zij kunnen ‘meegroeien’ in dit prachtige vak. “Want dat is het echt. U kunt bij mij verzekerd zijn van een goede hygiëne en de benodigde professionaliteit. Ik werk volgens de verplichte richtlijnen van de GGD en coronaproof.” Jacqueline was jarenlang examinatrice in het afnemen van examens permanent make-up ,bij de ANBOS (Branche organisatie)

Passie-“Zo fijn om die blije gezichten te zien met veel meer zelfvertrouwen, wanneer zij de praktijk verlaten. Hier haal ik mijn passie uit. Bij mij geen angst voor donkere of te diep gezette strepen. Ik zie dit bijna dagelijks voorbij gaan. Mijn specialisatie is het nabootsen van een zo natuurlijk mogelijk effect. Ik maak wenkbrauwen zo na dat het echt lijkt of ze van jezelf zijn. Met superfijne haartjes in zachte natuurlijke kleuren, met een 3D effect. In mijn praktijk komen veel mensen met alopecia, een haaruitval aandoening. Maar ook vrouwen die een chemo moeten ondergaan zijn hier zeer mee geholpen. Ooglijntjes kunnen van heel natuurlijk, met het effect van een volle wimper worden aangebracht, of zichtbaar en strak, met een mooie wing (verlenging)”

Contact

U vindt Permanent Cosmetics aan de Korhoenlaan 5 3136 ST in Vlaardingen. Maak nu een afspraak en kom langs in de gezellige praktijk in Holy. Het Cityflex gebouw tegenover de Mavo Vos. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken en heeft volop gratis parkeergelegenheid. Zie ook : https://www.permanentcosmetics.nl/ of de Facebookpagina. https://www.facebook.com/permanentcosmeticsnederland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden