Aftrap voor kleurige acties op het Liesveld


Foto:

Aftrap voor kleurige acties op het Liesveld

Gisteren hebben winkeliers met opvallende ballonpilaren het startschot gegeven voor de eindejaarsacties op het Winkelcentrum. “Er zijn de komende weken nog diverse momenten dat onze winkeliers leuke acties en kortingen hebben.”

Vlaardingen - “We willen juist de bezoekersstroom zo veel mogelijk verspreiden rondom de feestdagen, maar als winkelcentrum hebben we klanten nodig. Die trekken we graag coronaproof aan met de eindejaaracties”, vertelt voorzitter Paulien, terwijl ze nog even de schap met geurtjes fatsoeneert voor de eerste klanten van de dag.

De winkeliersvereniging verzamelt actief de advertenties van de winkeliers, zowel om deze te plaatsen op de Facebookpagina van Winkelcentrum Liesveld als om de advertenties te verwerken in de advertenties die rondom de feestdagen in de krant verschijnen.

“Deze ballonnen maken het op deze grauwe dagen een stuk kleuriger”, grapt een andere winkelier op het Liesveld. Kom daarom binnenkort zeker naar het Liesveld en laat de winkeliers niet in de steek, koop in de eigen streek!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden