Historische foto’s gevraagd voor 150 jaar Van Kampenschool


Oude VanKampenschool bij bouw Liesveld
Oude VanKampenschool bij bouw Liesveld (Foto: )

Historische foto’s gevraagd voor 150 jaar Van Kampenschool

In mei 2021 bestaat IKC Van Kampen 150 jaar. Vele inwoners van Vlaardingen hebben in hun jongere jaren een bezoek gebracht aan deze eerste Christelijke school van Vlaardingen. Om dit jubileum van deze school (inmiddels een Integraal Kind Centrum) te vieren, pakt het IKC groots uit. 

Vlaardingen - Het IKC zal in het voorjaar van 2021 een prentenboek uitbrengen over het ontstaan van de school, er zal in Museum Vlaardingen een tentoonstelling te zien zijn, er zal een feestdag voor de huidige leerlingen worden georganiseerd en ze hopen een historisch fotoboek uit te brengen. 

Dit historische fotoboek vult het IKC graag met foto’s uit privé collecties van alle inwoners van Vlaardingen. Om dit mogelijk te maken is er een speciale facebook site aangemaakt, https://www.facebook.com/vankampen150jaar/

Middels deze link vragen zij inwoners om hun foto’s van het IKC (en de vroegere school) met hen te delen. Heeft u geen facebook en wilt u toch uw foto’s delen dan kunt u ook mailen naar info@vankampen.nl.

Het IKC kan al deze activiteiten mogelijk maken met giften van Fonds Schiedam Vlaardingen, Fonds de Groot, Stichting Un1ek en ouders.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden