Kerstkaartenactie voor ouderen


<p>Vorig jaar kwamen er veel inzendingen binnen voor de kerstkaartenactie van indebuurt. (foto: Sandra Zeilstra)</p>

Vorig jaar kwamen er veel inzendingen binnen voor de kerstkaartenactie van indebuurt. (foto: Sandra Zeilstra)

(Foto: Sandra Zeilstra)

Kerstkaartenactie voor ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt Vlaardingen een kerstkaartenactie voor ouderen. Doe je mee?

Vorig jaar hebben veel indebuurt-teams zelf mogen ervaren hoe blij alle ouderen waren met de kerstkaarten en hartverwarmende berichtjes. Hoe leuk zou het zijn als ouderen in Vlaardingen ook dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen?

Grote stapel kerstwensen

Daar gaan wij wat aan doen. Net voor kerst gaat indebuurt de bewoners van Soenda in Vlaardingen verrassen met een grote stapel kerstwensen.

Kerstkaarten sturen

Natuurlijk gaan wij als redactie zelf ook aan de slag, het zou superleuk zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus een of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar indebuurt. Doe dat vóór zondag 13 december. Het team van indebuurt zorgt ervoor dat de kaarten bij Soenda terechtkomen.

Coronaproof

Wij doen dit jaar coronaproof verslag en komen niet fysiek met de ouderen in contact.

Gratis kaartje van Kaartje2go

Hoe lief is dit: in samenwerking met Kaartje2go.nl kan je dit jaar een gratis kaartje versturen! Wacht niet te lang als je gebruik wil maken van deze actie, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Claim je gratis kaart op indebuurt.nl/kerstkaartenactie.

Knutselen

We hopen ook dat veel kinderen weer mooie kerstkaarten gaan knutselen. Ga jij met je klas of vriendengroepje een middagje kaarten maken? Laat het ons weten en stuur vooral leuke foto’s in: vlaardingen@indebuurt.nl

Stuur je kaartje, tekening of knutselwerk naar:

Redactie indebuurt Vlaardingen

t.a.v. kerstkaartenactie

Postbus 8759

3009 AT Rotterdam

Kaarten zelf inleveren

Wil je de kaart(en) of knutselwerkjes liever langsbrengen? Dat kan! Je kunt je kaarten afgeven bij boekhandel Plantage Pontier aan het Veerplein 33-35. De openingstijden van Plantage Pontier zijn:

Maandag 12:00-17:30

Dinsdag 9:30-17:30

Woensdag 9:30-17:30

Donderdag 9:30-17:30

Vrijdag 9:30-20:00

Zaterdag 9:00-17:00

Indebuurt-brievenbus

Je kaarten doe je in de speciale indebuurt-brievenbus. Vergeet niet je adresgegevens op de post te vermelden want soms vinden de ontvangers het leuk om een berichtje terug te sturen!

Samen met Kaartje2go.nl verstuur je een gratis kaartje

Carin van der Meij

indebuurt.nl/vlaardingen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden