Logo grootvlaardingen.nl


Twee zware jongens zoeken nieuw thuis

VLAARDINGEN - Jay (zwart wit) en Bono en zijn op zoek naar een nieuw thuis. "Ze zijn erg aan elkaar gehecht en willen heel graag samen blijven", schrijft Dierenopvangcentrum Nieuwe Waterweg.

"Jay is 5 jaar en Bono is 6 jaar. Ze doen het liefst alles samen. Samen slapen, samen spelen, samen eten, samen kwijlen en samen snurken. Jay is vrij gemakkelijk en vindt iedereen aardig. Hij vindt het heerlijk als aan zijn grote lijf kriebelt. Bono is een stuk lomper dan Jay.

Supergezellig

"Als ze samen spelen is het net of er twee bulldozers voorbij komen! Ze worden vaak apart uitgelaten of met twee personen omdat ze samen best sterk zijn. Niet voor niets worden ze de zware jongens genoemd. Bono vindt andere honden niet leuk, voor hem telt alleen Jay.

"Het duo hoopt dat iemand een plekje heeft voor ze samen. Ze kunnen goed alleen thuis zijn en zijn supergezellig om in huis te hebben. Je moet er maar net genoeg ruimte er voor hebben. Bono en Jay zoeken heus geen kasteel, maar op een flat is niet zo handig.

Kom langs!

Voor meer informatie, neem contact op via, tel. 4345335 of kijk op www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-nieuwe-waterweg .

Reageer op dit nieuws 2
Meer berichten