Foto: Picasa

Nova Massage Vlaardingen

Als u echt lekker wilt ontspannen en toe bent aan een fijne massage of schoonheidsbehandeling dan bent u bij Nova Massage & Wellness aan het juiste adres. Aan de Van Baerlestraat 195 te Vlaardingen heten eigenaren Nova en Benjamin en hun team u van harte welkom in hun massage en wellness centre. 

Vlaardingen – In december 2012 opende Nova Ranie een salon aan huis. “Ik ben een gecertificeerd en zeer ervaren masseuse en schoonheidsspecialiste. Wij hebben bij Nova Massage & Wellness een fantastisch team opgebouwd“, vertelt Nova enthousiast. De kwaliteit en service van Nova was al snel een begrip zodat de salon uit zijn jasje groeide. Hier staat de klant altijd centraal en wordt volledig ontzorgd. Niet voor niets wordt de salon al vijf jaar op rij beoordeeld met 4,7 van de 5 sterren, waar top topkwaliteit ook betaalbaar is. In november 2016 opende het echtpaar een nieuwe, nog grotere salon waarmee het ze de klanten nog beter van dienst kunnen zijn, en hun ondernemersdroom werkelijkheid werd.

Massage

Nova volgde de opleiding voor schoonheidsspecialiste en slaagde hiervoor cum laude. “Tijdens de opleiding leerde ik alles over massage en nieuwe technieken. Tegelijkertijd kon ik mijn bestaande technieken hier optimaliseren.” In Indonesië was Nova vijftien jaar werkzaam als gediplomeerd aerobicsinstructrice en personal trainer. “Hierdoor heb ik ruime kennis kunnen vergaren van de lichaamsanatomie en herstelprocessen van spieren. Ik weet zenuwbanen en drukpunten moeiteloos te vinden en ben hierdoor in staat op uiterst effectieve wijze te masseren. Ook geef ik graag advies op maat.” Mocht een klacht bepaalde specialistische therapie vereisen dan wordt u doorverwezen naar uw huisarts.

Schoonheidsspecialist

De opleiding tot schoonheidsspecialiste volgde Nova bij Noord-Holland’s bekendste - tevens door het TCI erkende - schoonheidsinstituut ‘La Lique Cosmetics’ te Heerhugowaard. Ook hier slaagde zij cum laude. “De afgelopen 4 jaar heb ik in mijn salon veel ervaring opgedaan. Door het geregeld volgen van trainingen en cursussen blijf ik mijn technieken en werkwijzen uitbreiden en verbeteren.” U kunt bij Nova Massage & Wellness niet alleen terecht voor een complete behandeling, maar ook voor losse modules zoals het harsen en ontharen van uw lichaam en gezicht, of het verven en epileren van uw wenkbrauwen. Zo kunt u precies de behandeling samenstellen die u wenst. “Bij ons is de klant zelf aan zet”, legt Benjamin uit. “Doordat u zelf de pakketten samen kunt stellen bepaald u ook zelf wat u uit wilt geven. Vanaf het moment dat u binnenstapt tot het moment dat u weer naar huis gaat leggen wij u in de watten en zorgen voor een optimale service in een aangename ambiance.”

Voor iedereen

Niet alleen jonge mensen weten de weg naar de laagdrempelige salon te vinden; ook steeds meer senioren ervaren het genoegen van een fijne massage of schoonheidsbehandeling. “Het is heerlijk om uw spieren soepel te houden met een fijne massage, of de tekenen van het verouderen te bestrijden met een ontspannen schoonheidsbehandeling. Kijk op de website; https://www.novamassagewellness.nl/ of informeer naar de mogelijkheden. Werken bij Nova Wellness & Massage? Voor gemotiveerde medewerkers is er altijd plaats.

Van Baerlestraat 195

3132 EE Vlaardingen

Tel.  010- 237 2623

www.novamassagewellness.nl

.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden