<p>Het spookt in molen Aeolus.</p>

Het spookt in molen Aeolus.

(Foto: )

Griezelen in Molen Aeolus

Onder voorbehoud van strengere RIVM-regels vanwege de Coronapandemie is molen Aeolus op zaterdag 31 oktober geopend voor het publiek van 10.00 - 15.00 uur. Thema van deze maand is, hoe kan het ook anders, Halloween!

Vlaardingen - De molen is voor de gelegenheid omgetoverd in een waar griezelpaleis waar jong en oud onder begeleiding van onze ervaren gidsen worden rondgeleid. Natuurlijk zijn er ook nu wel wat randvoorwaarden want de veiligheid van het publiek en onze vrijwilligers staan voorop. U bent van harte welkom!

Er is een speciaal protocol opgesteld waarin de richtlijnen van het Erfgoedplatform en het RIVM nauwlettend worden gevolgd. Zo is er registratie met gezondheids-vragen aan de deur en moeten bezoekers gebruik maken van reinigingsgel voor hun handen. Bovendien is het dragen van een mondkapje voor bezoekers boven de 13 jaar verplicht.

Verder mogen er niet te veel bezoekers tegelijk in de molen en is bezoek uitsluitend mogelijk onder begeleiding van onze gidsen. De entree gaat niet door de winkel, maar via de grote deuren aan de zuidkant van de molen. Daar kunnen bezoekers zich melden en registreren. 

Wilt u zeker zijn van een plekje in de molen? Reserveer dan tot uiterlijk vrijdag 30 oktober via secretaris@molenaeolus.nl. Toegang is gratis. Zie voor de openingstijden van de molenwinkel: www.aeolus.nl.

Voor het laatste nieuws over de openstelling op 31 oktober, raadpleeg onze website: www.molenaeolus.nl.

Dit bericht is ingezonden via de www.grootvlaardingen.nl. Iedereen kan een bericht insturen voor de website en de krant. Klik op de knop ‘Schrijf mee’.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden