<p>35 jaar dus toch wel tijd voor een feestje.</p>

35 jaar dus toch wel tijd voor een feestje.

(Foto: pr)

Americain Import House viert 35-jarig bestaan in Vlaardingen

Het is een bizarre tijd voor alle winkeliers. Zo hadden ze zich bij Jeansstore Americain Import House dit jaar heel anders voorgesteld. In maart moesten ze stoppen met de voorbereiding van het feestje voor hun 35 jaar bestaan in Vlaardingen. Dit kwam uiteraard door het coronavirus.

Vlaardingen - De kledingwinkel zit op de Hoogstraat en ze verkopen vooral heel veel spijkerbroeken. “Onze service is vooral persoonlijk contact en is uw jeans te lang dan maken we die direct en gratis een stukje korter”, stelt de winkel.

Omdat de jeansstore maar een keer 35 wordt, willen ze dit met in achtneming van de RIVM-regels toch met de klanten gaan vieren. Ze doen dit op donderdag 27 oktober t/m koopzondag 1 november.

Wie jarig is trakteert is het motto en daarom heeft Americain Import House vele aanbiedingen op de nieuwe najaarscollectie. Op zaterdag staat er een hotdogkraam voor de winkel en geven ze bij elk betaalde klant hotdogs weg.

De winkel is coronaproof en er worden mondkapjes gedragen. “Je ziet het niet maar onder dat mondkapje is er altijd een grote glimlach”, meldt Michel Vuijk van Americain Import Store.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden