<p>De meiden van Vlaardingen Captains zijn met zijn achten. Trainster Sarah Khalil zou versterking met open armen ontvangen. (foto: PR)</p>

De meiden van Vlaardingen Captains zijn met zijn achten. Trainster Sarah Khalil zou versterking met open armen ontvangen. (foto: PR)

(Foto: )

'Zoveel potentie'

VLAARDINGEN – “Zelf heb ik vijftien jaar gebasketbald. Nooit eerder heb ik zo ’n hechte groep meiden bij elkaar gezien”, doelt trainster Sara Khalil op de Under18-ploeg van Vlaardingen Captains. De meiden zijn aan hun eerste competitieseizoen begonnen “Ze zijn zo gedreven”. En soms op de training ook een beetje dwars om later tijdens een wedstrijd te ontdekken welk doel bepaalde oefeningen diende. Ze hebben elkaar gevonden op de studieondersteuning van Yets, vormden vorig jaar een traininsgteam en willen nu serieus genomen worden. “Het gaat best wel goed”, vindt Khalil. “Ik zie het zelfvertrouwen groeien. En bovendien: ze hebben zoveel basketbalpotentie.” Wie zich daarbij aan wil sluiten, moet maar eens op Fbook-pagina ‘Vlaardingen Captains’ kijken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden