Logo grootvlaardingen.nl


De erelidspeld ontvingen zij vanwege hun 25 jarig jubileum. Al sinds de oprichting van het musicalgezelschap zijn zij lid en zetten zich nog steeds in als actieve leden.
De erelidspeld ontvingen zij vanwege hun 25 jarig jubileum. Al sinds de oprichting van het musicalgezelschap zijn zij lid en zetten zich nog steeds in als actieve leden.

Eerste erelidspelden uitgedeeld bij VMG

VLAARDINGEN - Tonny Hokke en Imke de Boer hebben de erelidspeld mogen ontvangen van het Vlaardings Musical Gezelschap. Zij zijn de eersten die deze speld ontvingen van het VMG. De erelidspeld ontvingen zij vanwege hun 25 jarig jubileum. Al sinds de oprichting van het musicalgezelschap zijn zij lid en zetten zich nog steeds in als actieve leden.

De speld werd uitgereikt door de voorzitter Kees Fellinger: "Bijzondere prestaties moeten beloond worden. Niet alleen de duur van jullie lidmaatschap, maar vooral ook jullie extra inzet en energie voor de vereniging heeft het bestuur doen besluiten jullie te benoemen tot erelid van het VMG", aldus de voorzitter.

Speciaal ontworpen

Tonny en Imke waren ontroerd maar vooral ook heel trots op deze speld en zullen hem bij verschillende gelegenheden met trots dragen. De speld is speciaal ontworpen voor het VMG door edelsmid Eric Hulsman uit Vlaardingen.

Het Vlaardings Musical Gezelschap is een vereniging die zelfstandig nieuwe producties maakt. Zowel musicale shows als eigen geschreven musicalproducties komen als 25 jaar van hun hand. De vereniging repeteert in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen op donderdag avond.

Welkom

Minimum leeftijd is 18 jaar en er is geen maximum leeftijd! Belangstellenden kunnen meer informatie krijgen op www.vmg.nl .Ook nieuwe leden, man, vrouw, jong of oud, zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Reageer als eerste
Meer berichten