Logo grootvlaardingen.nl


Klassiekers van Guns 'n Roses komen op zaterdag langs in Muziekcafé de Hommel tijdens het concert van Appetite. (Foto: een voorbijganger in Den Haag)
Klassiekers van Guns 'n Roses komen op zaterdag langs in Muziekcafé de Hommel tijdens het concert van Appetite. (Foto: een voorbijganger in Den Haag)

Wat is er dit weekend te doen in Vlaardingen?

Donderdag
16 februari

20.00 The Band Band Live-muziek in Muziekcafé de Hommel (Schiedamseweg 37)

www.cafedehommel.nl

20.00 Duffe Donderdag in Bodega Malle Babbe (Brede Havenstraat 4) Live-muziek, dj, thema- of mystery-avond.
20.30 Nocturnal Animals Film in Filmtheater Het Zeepaard in zaal 5 van Vue. Een duister en onheilspellend verhaal-in- een-verhaal over vergelding.

www.hetzeepaard.nl

Vrijdag
17 februari

20.30 Tokoloko in de Kroepoekfabriek (K.W. Haven ZZ 2a). Met Certain Animals + Bone-Yard & Deathroll. Tokoloko is de tofste plek om maandelijks nieuwe bandjes te checken. Vrijdag 17 februari is de line-up van het vernieuwde Tokoloko ijzersterk. De Waanzin, Treehook, BoneYard en Deathroll gaan het podium bestijgen en de zaal laten schudden met kneiterharde muziek.

www.kroepoekfabriek.nl

22.00 Echo Park in Muziekcafé de Hommel. Live-muziek.
22.30 DJ Danse, danse, danse...in Eetcafé d'Oude Stoep (Smalle Havenstraat 5)

Zaterdag
18 februari

20.15 The Amazing Stroopfwafels in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal (Schiedamseweg 51) met 37,5. Ze krijgen er geen genoeg van, zelfs na ruim 6700 optredens in allerlei gelegenheden, van sauna's, huiskamers, cafeetjes en pleinen tot grote theaters. In 2017 komen ze exclusief naar de Stadsgehoorzaal met de grote, volledige bezetting. Bekende liedjes als Oude Maasweg en Ik Ga Naar Frankrijk (beiden in de Top2000) komen zeker voorbij, maar ook speciale nummers over thuisstad Vlaardingen. Verwacht veel ruimte voor improvisatie, verzoekjes en inbreng van het publiek. Kaartje 27,50 euro.
20.30 40UP in de Kroepoekfabriek. Hét feest voor de 40-plusser. Veertig is het nieuwe dertig! Dat snappen ze bij 40UP als geen ander en daarom organiseren zij hét ultieme feestje voor de 40-plusser op vele plekken in Nederland. Op 18 februari strijkt het festijn neer in De Kroepoekfabriek. Het dj-team onder leiding van DJ Harry de Winter en VJ Alex van Oostrom weet de toon perfect neer te zetten. Van de 70s tot de 90s en de muziek van vandaag, alles passeert de revue. De muziek wordt vergezeld door professionele VJ-ing: tijdsbeelden, sfeerbeelden en videoclip draaien op de achtergrond mee. Het 40UP heeft reeds diverse malen in De Kroepoekfabriek een feestje gehouden en de ervaring leert dan ook dat deze avonden regelmatig uitverkocht raken. Daarom adviseren wij wegens grote populariteit kaarten tijdig te kopen, want OP=OP.
22.00 Appetite Live-muziek van de Guns 'n Roses tribute-band in Muziekcafé de Hommel.

22.30 DJ in Eetcafé d'Oude Stoep. In de weekenden wordt de muziek verzorgd door (inmiddels) een heel team aan huis-dj's. Allen met hun eigen stijl. Zo zou er dus voor ieder wat wils tussen moeten zitten.

Zondag
19 februari

14.00 Muzikaal Onthaal met Rita Young in Partycentrum Prikkewater. Na de show is er voor iedereen de mogelijkheid om te blijven dineren. Wij serveren een zeer gevarieerd buffet-diner.
16.15 Nocturnal Animals Film in Filmtheater Het Zeepaard. Regie: Tom Ford (VS, 2016, 117 min.).

Dinsdag
21 februari

20.00 QUIZNIGHT in The Irish Pub (Westhavenplaats 31). Maak een team en speel mee met deze quiz over algemene kennis, muziek en actualiteiten.
20.00 The Game Night in Ouroboros (Hoogstraat 157) Dammen, schaken, triktrak, cardgames, rummikub en nog veel meer.

Reageer als eerste
Meer berichten