• Alles
  • (1)
    Theater
  • (5)
    Inloop-Opendag
  • (3)
    Cursus-Workshop

Introductiecursus Power Pilates

dinsdag 7 april 21:00 - 22:00 uur

Statiek

Wil je graag werken aan het versterken van je (diepe) spieren, je balans herstellen, je houding verbeteren en je flexibiliteit vergroten, maar dan met een beetje extra power? Maar weet je niet zeker of je geschikt bent voor Power Pilates? In de Introductiecursus Power Pilates krijg je in 5 lessen een snelcursus in de basisprincipes van Pilates, en maak je gelijk kennis met de krachts- en cardio-elementen van de les. Met klein fitnessmateriaal zoals gewichtjes en weerstandsbanden maken we de Pilatesoefeningen net even wat uitdagender!

Voor wie?

De Introductiecursus wordt gegeven door Power Pilatesdocent Tessa Bensch. De lessen vinden plaats in kleine groepen (maximaal 8 deelnemers), zodat Tessa iedereen persoonlijke aandacht kan geven. Power Pilates is minder geschikt voor mensen met blessures en zwangeren. Als je nog niet helemaal fit bent, hoef je niet bang te zijn om je in te schrijven. De introductiecursus is juist geschikt om in te stromen en te kijken of de les iets voor je is.

Opgeven

Het tarief voor de 5 lessen is 59 euro. Laat het ons weten als je vragen hebt, of geef je gelijk op. Na het afronden van de cursus ben je van harte welkom in de Power Pilatesles op dinsdagavond van 20.00 - 21.00 uur of een van de andere groepslessen Pilates van Statiek in Vlaardingen.

www.statiek.nl


deel deze activiteit

Locatie

Kade40
Vlaardingen
Westhavenkade 40
3131ae


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden