• Alles
  • (1)
    Theater
  • (5)
    Inloop-Opendag
  • (3)
    Cursus-Workshop

Cursus Arabische Kalligrafie

zaterdag 11 april 12:00 - 13:30 uur

Nur Kileci

Elke dinsdag en zaterdag wordt de cursus Arabische kalligrafie gegeven op ons atelier in Vlaardingen. De eerste les is een vrijblijvend proefles.

Bij aankomst kun je acclimatiseren in de eigentijdse sfeer van ons atelier met een kopje koffie/thee en kun je zien hoe de les vordert.

In de loop van de les zal meester Kileci je een "bamboe kalligrafie pen" te leen geven evenals een opdracht, dat is veelal dat je oefent met het zetten van een punt.

Je kunt aan het eind van de les de leraar op de hoogte stellen of je deel wilt nemen aan de cursus.

Tevens kun je aan het eind van de les de nodige kalligrafie materialen aanschaffen zoals een riet/bamboe -pen, hokka, inkt, lika, oefenschrift schrijfpapier.

We hebben iedere zaterdag kalligrafie les van 12.00 tot 13.30 uur en iedere dinsdag van 20.00 tot 21.30 op ons atelier in Vlaardingen.

Houd er rekening mee dat de lessen volgens traditionele kalligrafie methode verzorgd worden, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat.

Dit houd in dat er nooit achterstalligheid zal ontstaan. Voor het gemak is het ook zo eerlijk dat de cursisten enkel betalen voor de keren dat ze deelnemen.

Kosten bedragen 15,- euro per les en duren anderhalf uur.

Kijk voor meer informatie op www.rumikunst.com


deel deze activiteit

Locatie

Rumi Kunst Instituut
Vlaardingen
van Hogendorplaan 45A
3135bc


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden