• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (6)
  Theater
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (2)
  Muziek

Chill Skills Weerbaarheidstraining 9tm13 j

woensdag 13 februari 15:30 - 16:30 uur

Pinterest

Veranderingen waar je als puber en tiener doorheen gaat - al die gevoelens -, kunnen zorgen dat je aan jezelf twijfelt, gaat piekeren en slechter slaapt. Je hebt het druk en je staat ook meer onder druk. En dan kost het vaak meer moeite om je staande te houden in je omgeving.

Groepsdruk, erbij willen horen en de vraag wie je nu eigenlijk bent spelen allemaal een rol.

De Chill Skills Lessen helpen je op een leuke manier om meer te ontspannen, je rust te vinden en je zelfvertrouwen te versterken en zo met meer vertrouwen je plek in deze wereld te vinden en in te nemen.

De Chill Skills Lessen bestaan uit een reeks van 8 keer waarbij verschillende onderwerpen en onderdelen aan de orde komen. Zo leer je met ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en visualisaties omgaan met spanning en stress, emoties en lastige gevoelens. Daarnaast gaan we het hebben over onderwerpen die bij jou spelen en belangrijk voor je zijn. Met als doel dat je lekkerder in je vel komt te zitten en met meer zelfvertrouwen en eigen kracht door deze hectische periode rolt.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen: omgaan met emoties, grenzen, positief denken, wat is stress, zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfbeeld, gezond leven, hoe zorg ik goed voor mezelf en meer ...

Er wordt gewerkt in kleine groepjes van 3-6 deelnemers

Voor informatie/aanmelding:

www.wenzzhappinezz.nl

wenzzhappinezz@gmail.com


deel deze activiteit

Locatie

OOAK
Vlaardingen
Koningin Wilhelminahaven ZZ 20 zuidzijde
3134kg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.