• Alles
  • (1)
    Theater
  • (3)
    Cursus-Workshop

Buurtkamer Oost

dinsdag 9 februari 13:30 - 15:30 uur

BEP

Buurtkamer Oost,

Het ontmoetingspunt van de Oostwijk, is een kamer in ontwikkeling die we samen met u vormgeven. Laten we met elkaar de kamer doen groeien naar hét trefpunt in de wijk.

Wat zou u willen doen op de dinsdagmiddag? Kom gezellig een keer langs voor een kop koffie/thee. Misschien heeft u wel een ander idee…vertel het aan de wensentafel. Als er voldoende animo is gaan we kijken of dit gezamenlijk kunnen organiseren!

De Buurtkamer is úw kamer. Een plek om te ontmoeten, voor de gezelligheid, om actief te zijn of juist niet. En lunchen kan ook! Als u dat wil moet u dat wel voor 10 uur even opgeven. Voor de lunch berekenen wij een bijdrage van €2,50. De Buurtkamer is open van 12.45 tot 13.30 voor de lunch. Daarna gaan wij met elkaar onder het genot van een kop koffie/thee samen kijken wat u wilt doen. Een spelletje, handwerken, knutselen of gewoon een praatje maken met buurtgenoten. De leerlingen van het Geuzencollege helpen u zo mogelijk met het gebruik van uw telefoon en Ipad en heeft u een keer andere vragen zoeken zij samen met u naar een oplossing via internet.

Voor koffie/thee betaalt u eenmalig €1,00

Verschillende activiteiten zullen worden uitgevoerd i.s.m. leerlingen van het Geuzencollege Komt u ook…? Gezellig! U bent, samen of alleen, meer dan van harte welkom bij de Windwijzer op de Schiedamseweg 95.

Bel en mail gerust als u vragen heeft over de Buurtkamer. Ons telefoonnummer is 010-4347887, bgg 0624345376 ons mailadres buurtkameroost@ziggo.nl

De Buurtkamer is een gezamenlijk initiatief van Platform Oostwijk, Gemeente Vlaardingen, Minters, Geuzencollege, Windwijzer en buurtbewoners


deel deze activiteit

Locatie

De Windwijzer
Vlaardingen
Schiedamseweg 95
3134bd


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden